petak, 27. studenoga 2020.

Adventski vijenac - 2020

Bez obzira na ovogodišnju situaciju probajte naći nešto lijepo u danu koji je pred vama. Nisam psihologinja, nisam lifecoach, ali se trudim od dana izvući maksimum. Možete napraviti i plan za dan ili za tjedan. Kreativnih radionica ima cijelo čudo na internetu. Ne morate raditi adventski vijenac, možete raditi nešto drugo. Čim ste vidjeli ovu stranicu znači da imate pristup internetu. Ja sam krenula s dobrom namjerom, ali sam se s vremenom ulijenila jer sam radila i neke druge poslove. Vas to ne mora spriječiti. Samo u Google tražilicu upišite – Kreativne radionice i negdje ćete sigurno pronaći nešto što vas interesira. Ako vas zanima kuhanje, upišite kuhanje ili recepti. Ista stvar vrijedi za situacije, ako želite vidjeti u obliku videa kako se nešto radi. Otvorite YouTube i tamo postavite upit. Ovo su samo prijedlozi za predstojeće dane kad nećete moći toliko izlaziti zbog epidemioloških mjera. Nisam otkrila toplu vodu, ali stvar je vrlo jednostavna. 

 Ovo sam napisala jer mi se učinilo previše prazno da postavim samo fotografije. Isto tako za promjenu sam htjela napraviti četvrtasti Adventski vijenac. Napravila sam i prošle godine, ali sam ga objavila na Facebooku. Zato ga sad ponovo objavljujem ovdje.

Držite se, volite, budite dobri i strpljivi jedni prema drugima jer nas čekaju još veći izazovi.

Prošlogodišnji Adventski vijenac je ispod ovog teksta.


Nema komentara:

Objavi komentar

Lungić u slatkastom umaku s njokima

U moru različitih recepata, teško da ću nešto skuhati po planu. Uvijek napravim nešto po svome jer mi se čini kako postojeći recept treba do...