četvrtak, 3. ožujka 2011.

Topli sendviči

Gladni ste? A u frižideru imate od svega po malo. To je sasvim dovoljno da ugasite glad, a ne oduzima previše vremena.

Topli sendvič

1 jaje
2 žlice vrhnja
15 dag sira podravca
15 dag šunke za pizzu
2-3 kisela krastavca
½  paprike
malo soli
malo papra
2 dugačka peciva
malo maslaca

Jaja, vrhnje, sol i papar izmiješajte. Sir, šunku, krastavce i papriku narežite na sitne kockice. Sve zajedno izmiješajte. Peciva prerežite na pola i premažite maslacem. Žlicom rasporedite smjesu po pecivu i stavite u zagrijanu pećnicu peći 15-20 minuta na 180° C. Ova količina je za dvije osobe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Lungić u slatkastom umaku s njokima

U moru različitih recepata, teško da ću nešto skuhati po planu. Uvijek napravim nešto po svome jer mi se čini kako postojeći recept treba do...