Zapečena rebarca i krumpir

Ovo je jako jednostavno, brzo, nezdravo, a tako fino. 

Gornji dio rebarca zarežite, ali samo dugački i plitki rez. Posolite ih sa svih strana, dodajte malo Vegete, malo ružmarina. Probajte utisnuti začine u one rezove i stavite peći u zagrijanu pećnicu na 200°C. Za to vrijeme dok se rebarca peku, ogulite krumpir i režite ga na ploške debljine oko 1 cm. 

Krumpir složite oko rebarca, ali tek nakon 15 minuta. Pospite ga sa soli i Vegetom za povrće i nastavite peći. Nakon 10 minuta krumpir okrenite i pospite sa soli i Vegetom za povrće i ovu drugu stranu. Pecite još minimalno 10 minuta. Ne morate se pred kraj toliko držati minutaže, nego po vlastitom ukusu.

Dobar tek!


Primjedbe

  1. Baš fino reš.Tražih neki recept za ručak.A rebarca eno čekaju.Podelih Na F

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar